Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

All the little details

Hier vind je het antwoord op je vraag.

Hoe meld ik me aan voor een party?

Ga naar party's om alle party's te bekijken. Zit er een party bij die je graag wilt hosten? Klik op 'Word host' en vertel ons wie je bent. Als je aanmelding is voltooid krijg je van ons een bevestiging. Dit betekent (nog) niet dat je ook daadwerkelijk host bent van de party. Dit laten we je z.s.m. weten.

Kan iedereen zich aanmelden?

Iedereen boven de 13 jaar kan zich aanmelden bij Brand Your Party. Als je echter jonger dan 16 jaar bent, heb je voor het aanmelden toestemming nodig van je ouders of verzorgers.
Verder geldt voor sommige party's een leeftijdsgrens omdat je ouder dan 16 of 18 jaar moet zijn. Daarom vragen wij bij het aanmelden ook je leeftijd in te vullen.

Wanneer hoor ik of ik geselecteerd ben?

Voor iedere party geldt er een andere aanmeldperiode. Gemiddeld is dit 4 tot 6 weken voordat de party plaatsvindt. We laten uiterlijk 2 weken voor aanvang van de party weten of je geselecteerd bent als host.

Kan ik me voor meerdere party's aanmelden?

Ja, dat kan. Je kan je voor zoveel party's aanmelden als je wilt. We garanderen niet dat je ook voor iedere party geselecteerd wordt als host.

Zijn er kosten verbonden aan het aanmelden?

Niks, nakkes, nada. Aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Hoe selecteren jullie de party host?

Dat is voor iedere party verschillend. We kijken samen met de brand naar leeftijden, geslacht, woonplaats, maar ook naar je interesses.

Wat is de locatie van de party?

Home sweet home. De party's vinden plaats in en rondom je eigen huis, tenzij dit anders staat aangegeven op de party pagina.

Wanneer vindt de party plaats?

Meestal word een party op een vaste datum gehost. Dat betekent dat je met honderden andere feestneuzen op hetzelfde moment de party beleeft. Soms kun je zelf een datum kiezen. Meer informatie hierover vind je op de party pagina.

Hoeveel vrienden mag ik uitnodigen?

Er geldt geen maximaal aantal deelnemers. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen.

Wanneer ontvang ik het partypakket?

Het partypakket ontvang je ongeveer een week voor de party plaatsvindt.

Wat zit er in het partypakket?

Ieder partypakket is verschillend en wordt door ons en je favoriete merk samengesteld. Wat er precies in het partypakket zit vind je op de party pagina.

Moet ik foto's en filmpjes maken?

Jouw feedback is waar het bij Brand Your Party om draait. Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van jullie feestavonturen. Daarom kun je tijdens en na de party foto's en filmpjes maken en delen via social media, maar ook via jouw Brand Your Party profiel. Niks moet, maar we worden er wel heel blij van!

Moet ik betalen voor een partypakket?

Niks, nakkes, nada. Aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden. Ook niet aan het party pakket dus!

Ik ben helaas verhinderd en kan geen party meer hosten. Wat nu?

Oh nee! Dat is nou jammer. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat een andere host het partypakket kan ontvangen.

Wat moet ik doen als mijn vrienden hebben afgezegd?

Hé bah. Dat is nooit leuk. Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan bespreken we de opties.

Hoe upload ik mijn foto's en filmpjes?

Onderaan je profiel vind je jouw foto's. Klik op 'Alle foto's' om naar je gallerij te gaan. Hier kun je nieuwe foto's uploaden.

Wat gebeurt er met mijn foto's na het uploaden?

Je foto's worden zichtbaar in je profiel. Brand Your Party kan een selectie maken uit je foto's en deze zijn dan vervolgens te bekijken op de betreffende party pagina, samen met de foto's van alle andere hosts. Uiteraard vinden we het leuk als je je foto's en filmpjes deelt op social media. Gebruik dan de hashtag van de betreffende party en deel de napret!

Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

Ga naar je profiel. Klik hier op 'wijzig profiel' om je gegevens aan te passen.

kan ik me voor meerdere party's aanmelden?

Jazeker! Je kan je voor meerdere party's tegelijkertijd aanmelden. Aanmelden verzekert je echter niet automatisch van een hostplek. We laten je zo snel mogelijk weten of je geselecteerd bent.

zijn er kosten verbonden aan het aanmelden?

Niks, nakkes, nada. Aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Niet gevonden wat je zoekt?

Stel je vraag via het Contactformulier.