Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

over ons

Over ons

Brand Your Party maakt het mogelijk om een uniek huisfeest te hosten voor je vrienden. En dat doen we niet alleen. Samen met jouw favoriete merk toveren we je huiskamer om tot cocktailbar, filmtheater of indoor festivalcamping. Het enige wat jij hoeft te doen is vrienden uitnodigen. Dan zorgen wij voor een exclusief partypakket van jouw merk, boordevol ingrediënten voor een weergaloze party.

Dat mensen van brands houden wisten we al. Maar dat die liefde wederzijds is, is misschien minder bekend. Zo ontdekte Carlijn, met haar jarenlange ervaring in het uitgeversvak, dat brands staan te popelen om jou en je vrienden van fijne feestjes te voorzien. 1 + 1 = 3 dacht ze, en bedacht Brand Your Party. Creatieve sidekick Anneke werd ingevlogen voor concept en tekst. En Linda haakte aan met haar netwerk van mooie brands. Sindsdien organiseren we ons een slag in de rondte om enthousiaste mensen samen te brengen met coole merken.

Ons Brand Your Party hart gaat sneller kloppen van jullie feestavonturen. Daarom is jouw feedback ons erg dierbaar. Kramp in je kaken? Pijn in je lachspieren? We lachen graag een stukje met je mee. Was het toch niet zo’n succes? Dan doen we de volgende keer simpelweg beter ons best. Want fun is bij ons niet alleen voor de lol. Het is onze business.