Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Velthuis kliniek Beauty Party

Het gratis partypakket

  • We rollen de rode loper voor je uit bij de Velthuis kliniek in Rotterdam
  • Ontvangst in de kliniek met een glas bubbels
  • Persoonlijk consult bij een gespecialiseerde arts
  • Met je vriendinnen langs bij de lip-, brow- en skinbar
  • Lekkere hapjes en drankjes
  • Een filler, botox of huidverzorgingsbehandeling bij de Velthuis kliniek ter waarde van € 100,-
  • Een fijne goodiebag

Erger jij je ook weleens als je in de spiegel kijkt? Aan dat ene pigmentvlekje of oneffenheidje op je wang bijvoorbeeld, of die frons die steeds meer op begint te vallen. Voor veel vrouwen is het nog steeds een grote stap om daar iets aan te laten doen. Te eng, te duur, niets voor mij… Voor deze vrouwen zijn we met Brand Your Party een unieke samenwerking met Velthuis kliniek aangegaan! Tijdens de Velthuis Beautyparty’s laten we jou en twee vriendinnen op een laagdrempelige manier kennis maken met een aantal mogelijke behandelingen. Die zijn niet eng of ingrijpend, maar juist heel effectief, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. En bovendien: helemaal kosteloos.

Jij en je vriendinnen krijgen op de Beautyparty een persoonlijk consult waarbij ervaren specialisten precies vertellen welk voordeel je bij een eventuele behandeling zou kunnen hebben. De specialisten van Velthuis zijn altijd open, eerlijk en je kunt vragen zoveel je wilt. Aan de hand van het consult wordt bepaald welke behandeling het beste bij je past: botox, fillers of huidverbetering. Dezelfde avond maak je nog een afspraak voor een eerste behandeling (twv +/- €100)!

En dat is nog niet alles, want naast jullie consult gaan jullie, onder het genot van een hapje en drankje natuurlijk, langs bij onze verschillende beauty-bars. Bij de brow-, skin- en lipbar laten de beste visagisten jullie zien en leren hoe je de natuur hier en daar een handje kunt helpen. Na afloop loop je de deur uit met een goed gevulde goodiebag én natuurlijk die eerste behandeling als cadeau.

Opgeven voor deze geheel verzorgde party is heel eenvoudig. Nadat je een paar simpele vragen beantwoord hebt kiezen wij op donderdag 23 mei de 20 hosts die hun vriendinnen én zichzelf mogen gaan trakteren op dag vol luxe en beauty. Opgeven kan tot zondag 19 mei.

Let op! De party vindt alleen plaats in de Velthuis kliniek in Rotterdam.