Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Crash Bandicoot party

Het gratis partypakket

  • 10 x Crash Bandicoot pakketten voor de PlayStation 4
  • 10 x Crash Bandicoot pakketten voor Nintendo Switch
  • Crash Bandicoot Lanyards sleutelkoorden
  • Crash Bandicoot buttons
  • Crash Bandicoot pennen
  • En meer!!

Het bekendste game-buideldier van de jaren 90, Crash Bandicoot, is terug inclusief bonuslevels! Hij is verbeterd, meeslepend en non-stop-bewegend in de splinternieuwe N-Sane Trilogy game-collectie. Spring, draai en snaai terwijl je de epische uitdagingen en avonturen aangaat in de drie games waar het allemaal mee begon: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot: Warped. Iedereen kan nu de leukste Crash Bandicoot momenten (opnieuw) beleven, compleet geremastered en in 4K!

Jaren geleden was Crash Bandicoot, samen met Super Mario, één van de meest iconische karakters in game-land. Veel kinderen van nu hebben misschien nog nooit van hem gehoord, maar binnen een paar minuten hechten ze zich net zo aan dit avontuurlijke beest als zijn of haar ouders dat 25 jaar geleden al deden. We zijn op zoek naar 20 kids met een grote voorliefde voor games, om de Crash Bandicoot Party samen met ons te beleven. En natuurlijk krijgt jouw kind niet alleen te gekke goodies, maar ook de game thuisgestuurd!

Geef jou en je kind daarom nu op voor de Crash Bandicoot Party. We hebben een beperkt aantal plekken: 10 voor de Sony PlayStation en 10 voor de Nintendo Switch. Wacht dus niet te lang! Enne, voel jij je als (jong) volwassene ook aangesproken voor deze party? Schrijf je dan in! Wij snappen dat helemaal want we vinden het zelf ook nog steeds heel tof!!