Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

De Dikste Verhuizing van Nederland

Het gratis partypakket

  • D-team bestelbus voor 1 dag
  • D-team shirts voor jou en al je vrienden
  • Optreden van Bizzey
  • 2 Diks chicks op de gastenlijst
  • Bar
  • Licht & Geluid
  • Eten & Drinken

Op kamers gaan is awesome. Je nieuwe huisgenoten worden buddies voor het leven en je kunt elke avond dineren met een broodje shoarma zonder dat iemand daar iets van zegt. Het begin van deze prachtige tijd van dinsdag-dips en awkward Tinder-dates is alleen iets minder relaxed. Je moet namelijk verhuizen en zonder goede voorbereiding gaat dat resulteren in banken die niet door deuren passen, helpende ‘vrienden’ die op het laatste moment toch niet kunnen en kapotgescheurde verhuisdozen: niet erg lit allemaal. Gelukkig kun jij rekenen op Diks.

Want Diks, je weet wel, dat autoverhuurbedrijf van die viral ‘Chicks love Diks’ video, gaat ervoor zorgen dat je verhuisdag niet alleen smooth verloopt, maar ook nog eens behoorlijk episch wordt. Want als jij deze zomer op kamers gaat of van kamer switcht maak je kans op ‘de Dikste verhuizing van Nederland’. Ten eerste fixt Diks een D-team verhuisbusje voor je. Ook krijgen jij en je vrienden een speciaal ontworpen D-team verhuisshirt, zodat je je zuurverdiende Daily Paper of Supreme niet onder zweet. En verhuizen kost energie, dus krijg je van Diks een stevige lunch en genoeg snacks en koude dranken om de dag door te komen.

Als de laatste doos is uitgepakt is het tijd voor een kouwe kletser, een spaatje goud, een gele pretcilinder, oftewel: een welverdiend biertje. Ook die worden geregeld. En daar blijf het niet bij. We plakken er gewoon een vette housewarming aan vast. Met een cocktailbar en een licht- en geluidsinstallatie ziet je gloednieuwe huiskamer er ineens uit als de Jimmy Woo 2.0. Er staan alvast twee Diks Chicks op de gastenlijst, maar aan jou om deze verhuisfissa verder gaande te krijgen. Moet wel lukken als je in al je WhatsApp-groepen roept dat living nederhop-legend Bizzey ook langskomt. Zo luiden jij en je vrienden, al daggerende op tracks als Drama en Traag, jouw nieuwe kamer in stijl in.

Dus ben jij student en ga je deze zomer nog verhuizen? Geef je dan op als host wie weet maakt Diks van jouw verhuizing de Dikste verhuizing van Nederland!

Voor deze party gelden een paar additionele voorwaarden:
1. Voor deze party geldt een minimum leeftijd van 18 jaar
2. De definitieve datum van het verhuisfeest is in overleg
3. De datum van de party wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van Bizzey
4. Bar, licht en geluid is onder voorbehoud, op basis van beschikbare ruimte
5. Minimum leeftijd van de bestuurder is 21 jaar

Meer weten over Diks? Ga dan naar www.diks.net

Foto credits: Femke Juffermans
Met dank aan Intratuin Amsterdam voor de props