Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

De IJsfiets

Het gratis partypakket

  • de ijsfiets voor je deur op je werk
  • in 4 steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam
  • 30 bolletjes
  • in een bakje of hoorntje
  • keuze uit vijf verschillende smaken biologisch ijs
  • ook lactose-vrije smaken geschikt voor vegans
  • genieten met al je collega's!

Tingelingeling, de ijscoman; toen je klein was, reed hij al door de straat. Binnenkort luid je zelf de bel van je coole ijskar 3.0, en staan je collega’s voor je in de rij. Ga voor een fiets met 30 bolletjes in vijf smaken bij jou op de zaak en meld je nu aan. Prikkel je zintuigen en geef je over aan de smaaksensatie van puur biologisch ijs.

IJs waar je zin in krijgt als je eraan denkt. Waar je blij van wordt, dat je wilt laten proeven aan je vrienden, en waar je nu ook het ijs mee breekt bij je collega's. Meld je aan als host voor de leukste ijskar van Nederland, met 100% biologisch ijs dat met de hand – en een flinke dosis liefde – is gemaakt op initiatief van Achmed. Vijftien jaar geleden, kwam hij als vluchteling naar Nederland; inmiddels heeft hij een team van 120 mensen om zich heen verzameld, die geloven in diezelfde missie: spreading peace & love through ice cream.

Of je nu in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam woont, er is een ijsfiets voor elke stad met daarin dertig bolletjes puur ijs zoals ijs bedoeld is. Gemaakt zónder pesticiden, in vijf verschillende smaken variërend van vanille, yoghurt-bosvruchten, stracciatella en chocolade tot aan aardbeiensorbetijs en citroensorbetijs (de laatste twee lactosevrij en geschikt voor vegans). Zoet, koud, romig en je slikt het zo weg. Laat die Indian Summer maar komen!