Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Goede Voornemens party

Het gratis partypakket

  • Een spannende sportquiz
  • Een opblaascup voor de winnaars
  • Genoeg Breyers ijs voor iedereen!

Heb jij ook zo genoten van die zesgangen-diners en torens oliebollen in december? En heb je je ook voorgenomen om in januari weer iéts rustiger aan te doen? Dat snappen we! Maar we weten ook dat echt helemaal niemand gelukkig wordt van alleen maar groenten en magere yoghurt eten. Daar moeten we iets op verzinnen, moeten ze bij Breyers gedacht hebben. En dat is ze nog gelukt ook. Met de nieuwste technologie maakt Breyers ijs met weinig suikers en calorieën en juist éxtra veel proteïnen. Breyers ijs, met smaken als Creamy Chocolate en Salted Caramel Cake, bevat per portie evenveel calorieën als een appel! Daarom is het de ideale snack voor op de bank of na het sporten.

Om heel sportief Nederland mee te laten genieten van deze doorbraak in healthy-snack-land, mogen we samen met Breyers meer dan 200 party’s organiseren! Voor deze party’s zijn we op zoek naar sportteams: voetbaldames, hockeyheren, gezellige korfbalmixjes, yogaklasjes en fitnessgroepen. Iedereen die weleens een bal hooghoudt of een gewicht optilt is welkom! Jouw team/groep ontvangt, nadat jullie getraind hebben, een spannende sportquiz en natuurlijk een selectie van het lekkerste Breyers ijs. De winnaar van de quiz krijgt een grappige opblaascup en een extra ijsje (als de rest die niet al opgegeten heeft natuurlijk).

Dus sport jij regelmatig met een groep van 15-20 man? En wil jij ze kennis laten maken met een after-workout snack waar ze in 2019 nog veel plezier aan gaan beleven? Geef je dan nu op als host voor de Breyers ijs-party. De party's zullen overigens plaats vinden in de laatste week van maart. We leveren dan die week het pakket bij jou thuis af zodat jij het mee kan nemen naar jouw sportwedstrijd, -klas of -uur!

En... last but not least: als je je inschrijft krijg je sowieso een vette korting van 50% op een Breyers ijsje (smaak naar keuze) bij Boni en/of Plus! Dus schrijf je in!