Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Thrill Grill Beyond Meat Party

Het gratis partypakket

  • Een compleet diner bij Thrill Grill in Amsterdam of Haarlem met:
  • Een voorafje
  • Een heerlijke Vegan Burger met frietjes en side dish
  • Een heerlijk toetje naar keuze
  • Een drankje
  • Het kookboek "Lisa goes Vegan" van de gelijknamige blogger/influencer
  • Een kortingsvoucher met maar liefst 30% korting op de Vegan Thrill Burger om weg te geven aan een andere Vegan Burger lover!

Het liefst zouden we elke dag wel een volle, juicy, vette hamburger naar binnen willen schuiven, maar we willen natuurlijk ook allemaal steeds bewuster consumeren. Behalve als het om de Beyond Meat burger van Thrill Grill gaat! Want dat is guilt-free genieten!

Steeds vaker zijn we op zoek naar goede alternatieven voor vlees, en steeds meer worden we ons bewust van de impact die het eten van vlees heeft op onze wereld. Maar ja dat vlees is zo verdomde lekker.... Gelukkig is er een oplossing: de Beyond Meat burger. En dat is een keertje geen smakeloze soja- of tofuschijf, maar een plantaardige burger die naar vlees ruikt, naar vlees smaakt en als vlees bakt!

Bij Thrill Grill, de burgerbakkers onder leiding van topchef Robert Kranenborg, erkennen ze de kwaliteit van Beyond Meat en dat willen ze je laten proeven. Daarom mogen we 10 guilt-free parties weggeven, 5 in Amsterdam en 5 in Haarlem, waar jij, samen met 4 vrienden of vriendinnen, mag gaan genieten van deze revolutie in burgerland. Je krijgt een compleet diner, een drankje en het kookboek Lisa goes Vegan voor wat een extra vegan inspiratie. En misschien komt er ook een bekende kok langs op jullie party…

Ben jij al vega of ben je op zoek naar een heerlijk alternatief voor de afwisseling? Of ben je juist een echte carnivoor die gewoon soms eens geen vlees wil eten? Geef je dan nu op als host voor de Thrill Grill party's in Amsterdam of Haarlem en nodig 4 van je vrienden of vriendinnen uit om deze nieuwe vegan-sensatie uit Amerika te komen proeven!

En... Als je je inschrijft voor deze party, ontvang je sowieso al een vette 30% korting op een Vegan Thrill Burger!!! Dus.... waar wacht je nog op??