Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Intratuin Amsterdam

Het gratis partypakket

  • Glazen watertap waar je zelf lekker citroen, komkommer en munt aan toe kan voegen
  • Vrolijke doorzichtige mokken met rietjes
  • Fantastische vertikale moestuin, bestaande uit twee elementen met 9 bakjes voor plantjes en kruiden
  • Biologische kruiden om al je gerechten te spicen
  • Zweedse fakkels
  • Grote handige kweekbak op poten om handig alles te zaaien en te oogsten
  • Eetbare planten zoals komkommer, tomaten, etc.
  • Mooie vuurkorf met onderplaat
  • LED lampionnen snoer... Led's party ;)
  • Grote LED lampionnen

Daar is-ie dan: de zon! Tijd om je tuin of dakterras om te bouwen samen met Intratuin Amsterdam, die deze zomer alle ingrediënten in huis heeft voor een zinderend zomerfeest. Voor jouw eigen summerparty ontvang je kweekbakken met biologische groenten en muurbakken met verse kruiden, waarmee je ter plekke je eigen ingrediënten kunt plukken voor je cocktails. Om het feest compleet te maken krijg je er de bijbehorende versiering bij: LED lampjes, vuurkorven, fakkels en LED lampionnen. Led's party dus! Het enige dat jij nog hoeft te doen is je eigen muziek kiezen – van laid back tot dansbaar – om samen met je vrienden uit je dak te gaan op je dak. Deze party's zijn voor zowel rooftops als gardens!

Buiten eten is altijd bijzonder, helemaal als je er een feestje van maakt. Ideetje van Intratuin, de moestuinspecialist die niet alleen alle benodigdheden maar ook handige tips geeft. Ben jij de partyganger die deze kant-en-klaar aangeleverde biologische ‘moestuin op poten’ ontvangt, met o.a. tomaten, komkommer en verse kruiden? Dan pluk je straks samen met je vrienden je maaltijd bij elkaar, en vier je de zomer tussen vuurkorven, fakkels en lampionnen. En, zoals het op een tuinfeest hoort, mix je ondertussen je mojito met verse munt, of maak je een bloody mary met je eigen organisch geteelde tomaten. Laat alles wat nodig is gewoon bezorgen in je eigen achtertuin of creëer een urban experience op je dakterras. Nodig je vrienden uit of dans met een onbekende tot de zon opkomt; de avond is voorbij voor je er erg in hebt. Wat overblijft zijn mooie herinneringen en zaaibakjes, zaadjes en biologische aarde om later nog meer lekkers te kunnen kweken.