Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Scrum en Agile Party

Het gratis partypakket

  • warm welkom met koffie en thee
  • een interactieve ‘party’ met een leerzame introductie in Agile en Scrum
  • games waarin je zelf ervaart hoe een zelforganiserend team werkt
  • voucher voor 250 Euro korting op een Certified Scrum Master
  • en natuurlijk hapjes en drankjes

Ken je dat? Een project dat maanden van voorbereiding heeft gekend, uren van plannen, documenten schrijven en het gevoel dat het dit keer echt gaat lukken. Om dan maanden later tot de conclusie te komen dat de deadlines toch niet gehaald zijn, dat de klant toch andere verwachtingen heeft. Dit zijn symptomen van een “waterval” manier van werken. Hoe goed je ook plant, hoe robuust je plan ook is, deze projecten lopen altijd uit.

Goed nieuws! Er is een alternatief. Agile en Scrum. Geen nieuwe termen: je hoort het tegenwoordig overal en worden al jaren succesvol toegepast in softwareontwikkeling. En tegenwoordig ontdekken ook Marketing-, Sales- en HR-afdelingen deze manier van samenwerken. Maar wat betekent deze verandering voor jouw rol als marketeer, HR-functionaris, marktonderzoeker of zelfs ingenieur?

Door het toepassen van Agile en Scrum worden projecten tijdig opgeleverd. Medewerkers werken in kort en cyclische perioden naar het gewenste resultaat. Deze manier van samenwerken zorgt er voor dat medewerkers met meer plezier impact kunnen maken door doelgerichter te werken. Grote organisaties, zoals ING, hebben hiermee enorme stappen gezet. Door een Agile Way of Working te creëren, ontstaan er betere relaties met de klant, worden projecten binnen de gestelde tijd opgeleverd en wordt er een nieuwe en ondernemende cultuur ontwikkeld.

Benieuwd geworden naar Agile en Scrum? Schrijf je dan nu in voor deze party! We geven in het totaal 8 Scrum en Agile party's weg en als jij uitgekozen wordt als host mag jij 4 collega's uitnodigen. Jullie maken kennis met Jeroen Molenaar, oprichter van Epic Agility, de meest dynamische Scrum trainer van Nederland. In een spannende, inspirerende, maar ook gezellige setting duiken jij en je collega’s in de wereld van Agile en Scrum tijdens een interactieve workshop!