Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Life Itself Filmparty

Het gratis partypakket

  • 5 bioscoopkaarten voor de film Life Itself voor jou en je vier best friends
  • De kaarten zijn geldig vanaf donderdag 25 oktober 2018, de dag van release
  • De kaarten zijn 2 weken geldig en op elk moment, zolang de film niet is uitverkocht
  • Je mag de bioscoop, waar de film draait zelf kiezen

“Life will surprise you” Het is herfst, het weer is druilerig en eigenlijk wil je niets liever dan samen met een een paar vriendinnen genieten van een hartverwarmende film met een bak popcorn of een glas wijn.

Komt dat even goed uit! Op 25 oktober gaat ‘Life Itself’ première in bioscopen door heel Nederland. Life Itself vertelt het verhaal van Abby (Olivia Wilde) en Will (Oscar Isaac), op het eerste gezicht het perfecte koppel. Ze worden verliefd, trouwen en verwachten hun eerste kind. Maar dan neemt hun leven een onverwachte wending. Een wending die niet alleen hun levens, maar die van de mensen om hen heen en van compleet vreemden aan de andere kant van de wereld beïnvloed. Life Itself gaat over connecties: tussen geliefden, tussen kinderen en ouders en zelfs tussen het verleden en het heden.

Het authentiek, ontroerende maar ook grappige verhaal van Life Itself, van de schrijver van ‘CRAZY, STUPID, LOVE’, en de sterrencast met onder andere Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening, Olivia Cooke en Antonio Banderas zorgen samen voor een universeel herkenbaar verhaal over liefde, verlies, familie… het leven. Want: ‘There’s no greater story than life itself.’

‘Life will surprise you’, en jij en je vriendinnen misschien ook! Want wij mogen jou en vier vriendinnen (of vrienden natuurlijk) naar deze film sturen. Geef je dus snel op en wie weet host jij binnenkort wel een gezellige Life Itself Party. Omdat we snappen dat jullie de film zo snel mogelijk willen zien, krijgen jullie tickets voor een dag en tijd naar keuze in de eerste twee* weken na de première. Ook de de bioscoop** kiezen jullie helemaal zelf! Wie ga jij verrassen met deze fijne filmdate?

* De filmkaarten zijn geldig van 25 oktober tot en met 8 november 2018
**De film gaat draaien in circa 40 bioscopen in Nederland. Je mag de bioscoop waar hij draait zelf uitkiezen. De kaarten zullen naar je opgestuurd worden met de post en liggen net voor of op 25 oktober op je deurmat!