Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

Privacyverklaring

Welkom bij Brand Your Party !

Om aan de activiteiten van Brand Your Party mee te kunnen doen, moet je je aanmelden op onze website. Bij die aanmelding vragen we een aantal gegevens in te vullen. De bescherming van die gegevens is belangrijk, en daar besteden wij dan ook veel aandacht aan. Persoonlijke gegevens die tijdens bezoeken aan onze website worden verzameld, worden door Brand Your Party verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet (TW). Hieronder leggen we uit hoe we met je gegevens omgaan.

Welke persoonsgegevens verwerken we?

Brand Your Party verwerkt persoonsgegevens van jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • E-mailadres

  • Leeftijd / geboortedatum

  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch, of door een profiel op de Brand Your Party website aan te maken, of door gegevens (waaronder foto's) te uploaden in de Brand Your Party Community.

Als je besluit om je aan te melden als gastvrouw/gastheer ('Host') van een zogenoemde ‘branded party’ vragen wij je een aantal extra gegevens te verstrekken, die we dan ook verwerken. Het gaat hierbij om (een aantal van) deze gegevens:

  • Profielfoto

  • Brand Your Party accountnaam en wachtwoord

  • Facebook-accountnaam

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

En verder:

  • We leggen ook vast op welke datum je je aanmeldde bij Brand Your Party

  • Bij het aanmelden voor sommige van de ‘branded party’s’ stellen we je soms vragen rondom het betreffende merk. Je antwoorden op deze vragen verwerken we eveneens.

Gaat het ook over bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens?

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 13 jaar. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige jonger dan 13, neem dan contact met ons op viainfo@brandyourparty.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Als je een foto hebt verstrekt voor je persoonlijke Brand Your Partyprofiel – bij inloggen met Facebook wordt daarvoor automatisch de foto uit je Facebookprofiel gebruikt – wordt die bewaard. De foto kun je altijd zelf weer aanpassen.

Wij vragen je niet naar gevoelige informatie, dus die hoef je ook niet met ons te delen.

Waarom hebben we je gegevens nodig?

Brand Your Party verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken, waarin je bepaalde informatie – ook over jezelf - kunt achterlaten

  • Om een administratie van gebruikers van onze website bij te houden

  • Om met je te kunnen communiceren, bijvoorbeeld over party’s en om je informatie van de brands/merken/bedrijven waarvoor je belangstelling hebt getoond te kunnen sturen.

  • Om je onze nieuwsbrief te kunnen sturen (als je je daarvoor hebt aangemeld)

  • Om interesseprofielen te kunnen aanmaken zodat we je passende aanbiedingen kunnen doen

  • Om je te attenderen op party's die je ook leuk zou kunnen vinden

  • Om goederen en diensten bij je af te leveren, zoals pakketten met de benodigde producten voor een party, als je wordt uitgekozen om Host te zijn van een ‘branded party’

  • Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

  • Om je gedrag op onze website te analyseren om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren

  • Om onze statistische doeleinden te kunnen realiseren

Hoelang bewaren we je gegevens?

Brand Your Party zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij bewaren je gegevens zo lang je bij ons staat ingeschreven. Onze bewaartermijn stopt bij het beëindigen van je registratie als gebruiker van onze website.

Delen we je informatie met anderen?

Brand Your Party zal je persoonsgegevens alleen bekend maken aan overheidsautoriteiten als dat wettelijk verplicht is, en deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst die je met Brand Your Party bent aangegaan door je aanmelding. We verkopen jouw informatie niet aan derden.

Je gegevens worden onder meer gebruikt om jou informatie te verstrekken, om je korting aan te bieden op bepaalde producten, om je uit te nodigen voor speciale gebeurtenissen, om interesseprofielen te kunnen aanmaken, onder meer via Facebook Targeted Audiences, en voor het toesturen – voornamelijk per e-mail – van informatie over diensten en producten (bijvoorbeeld via onze nieuwsbrieven waarin we onze nieuwe party’s aankondigen).

Die derden zijn uitsluitend enkele van onze dienstverleners zoals onze websitebouwer, onze systeembeheerder en het programma waarmee we onze nieuwsbrieven verzenden. Ook zullen we je adresinformatie met een transportbedrijf moeten delen om je partypakket te kunnen laten bezorgen als je een van de ‘branded party’s’ gaat hosten.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Brand Your Party blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Mocht je er bezwaar hebben tegen hebben dat Brand Your Party je interesses bijhoudt en je gerichte informatie toestuurt, of je persoonsgegevens aan derden verstrekt, laat dat dan weten per email aan info@brandyourparty.nl. We zorgen er dan voor dat we je gegevens uit onze databases verwijderen. Je komt dan niet meer in aanmerking als Host van een van de ‘branded party’s’.

Wat voor cookies gebruiken we?

Brand Your Party gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Brand Your Party gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website verder optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Verdere doelen van het bijhouden van cookies zijn:

  • Het faciliteren van interactie met social media zoals Facebook, Instagram en Twitter

  • Het technisch vergemakkelijken van de navigatie op een site

  • Het gebruikersvriendelijk maken van een site door het onthouden van logingegevens, taalvoorkeuren etc.

  • Het analyseren van het gebruik van de website, bezoekersaantallen e.d. door Brand Your Party

Bij jouw eerste bezoek aan onze website vragen we je om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies (door akkoord te gaan met dit privacy en cookie-statement). Als je geen cookies wilt laten plaatsen kun je helaas niet meedoen met onze party’s.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op onze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of sociale media-bedrijven. Ook worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben met Google een bewerkersovereenkomst gesloten, waarbij we 'gegevens delen' hebben uitgezet en waarbij een gedeelte van het IP-adres wordt gemaskeerd.

Meer informatie over cookies? Bijvoorbeeld op de site van de Consumentenbond kun je meer informatie over cookies vinden:

Hoe kun je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Brand Your Party wil jouw gegevens graag gebruiken om je over onze party’s te informeren en indien van toepassing naar je mening te vragen. Uiteraard is je deelname volledig vrijwillig. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@brandyourparty.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij verzoeken we jou om in deze kopie je pasfoto, de MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), je paspoortnummer en je burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. Brand Your Party zal zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij en opgenomen in het register van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Hoe zit het met onze databeveiliging?

Brand Your Party neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice, via info@brandyourparty.nl. Brand Your Party heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • We gebruiken beveiligingssoftware, zoals virusscanner en firewall

  • De gegevens worden bewaard op beveiligde servers, die alleen toegankelijk zijn voor de medewerkers van het hostingbedrijf waarmee Brand Your Party een overeenkomst heeft

  • In deze overeenkomst is opgenomen dat het hostingbedrijf de gegevens geheim houdt en alleen bewerkingen mag uitvoeren met toestemming van Brand Your Party

  • De servers draaien op een veilig en up-to-date besturingssysteem

  • Alleen medewerkers van het hostingbedrijf en de netwerkleverancier hebben toegang tot de machines. Zowel fysiek als online

  • De fysieke kast waarin de servers staan zijn alleen door medewerkers van de netwerkleverancier te openen

  • Beveiliging van de verbindingen naar de applicaties zijn beveiligd en worden geforceerd op een beveiligde verbinding met encryptie.

  • Software updates worden tijdig uitgevoerd, kritische updates krijgen hierbij altijd prioriteit

  • De gegevens blijven te allen tijde eigendom van Brand Your Party

Naast deze technische en fysieke beveiligingscomponenten hebben we, zoals hierboven al vermeld, met een aantal bedrijven een bewerkersovereenkomst afgesloten waarin we de beveiliging van onze data geregeld hebben.

Bij Brand Your Party willen we graag helder zijn over data. En er verstandig mee omgaan. Net zoals we dat verwachten van andere partijen waar wij onze eigen data mee delen. Als Brand Your Party niet goed met jouw gegevens omgaat, ondergraaft ze haar eigen voortbestaan. We zijn hier dus voortdurend scherp op!

Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@brandyourparty.nl.

Dit privacy- en cookiestatement is geldig sinds 25 mei 2018