Aanmelden als host

Kies een party van een merk of product waar jij blij van wordt. Meld je aan als host en vertel ons wie je bent. Wij laten je snel weten of je geselecteerd bent als host.

Nodig je vrienden uit

Ben je als host geselecteerd? Nodig je vrienden uit via onze invite service. In de tussentijd sturen we je een exclusief partypakket toe van jouw brand. En dat kost jou niks, nakkes, nada; aan Brand Your Party zijn geen kosten verbonden.

Jetzt geht's los

Heb je alles tot in de partypuntjes geregeld? Dan gaat de party van start in je eigen huiskamer. Lach, dans, drink, feest en maak foto's en video's van jullie avonturen.

Deel jullie ervaringen

Having a great time? Laat weten hoe het was! Deel julle ervaringen, foto’s en filmpjes op social media. Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook.

privacyverklaring

Welkom bij Brand Your Party !

Om aan de activiteiten van Brand Your Party te kunnen meedoen moet je je aanmelden op onze website. Bij die aanmelding wordt je gevraagd een aantal gegevens in te vullen. De bescherming van die gegevens is belangrijk, en daar besteden wij dan ook veel aandacht aan. Persoonlijke gegevens die tijdens bezoeken aan onze website worden verzameld, worden door Brand Your Party verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen, waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Hieronder leggen we uit hoe we met je gegevens omgaan.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Brand Your Party verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • E-mailadres
  • Leeftijd / geboortedatum
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch, of door een profiel op de Brand Your Party website aan te maken (inclusief een eventuele foto), of door deze gegevens (waaronder foto's) te uploaden in de Brand Your Party Community,

Als je besluit om je aan te melden als gastvrouw/gastheer ('Host') van een zogenoemde branded party vragen wij een aantal extra gegevens van je, die we ook verwerken :

  • Profielfoto
  • Leeftijd / geboortedatum
  • Brand Your Party accountnaam en wachtwoord
  • Facebookaccountnaam
  • Adresgegevens en telefoonnummer
  • Datum aanmelding bij Brand Your Party

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 13 jaar. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige jonger dan 13, neem dan contact met ons op via info@brandyourparty.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Als je een foto hebt verstrekt voor je persoonlijke Brand Your Partyprofiel – bij inloggen met Facebook wordt daarvoor automatisch de foto uit je Facebookprofiel gebruikt – wordt die bewaard. De foto kun je altijd zelf weer aanpassen.

Waarom we gegevens nodig hebben

Brand Your Party verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken, waarin je bepaalde informatie over jezelf en andere informatie kunt achterlaten
  • Om een administratie van gebruikers van onze website bij te houden
  • Om met je te kunnen communiceren en je onze nieuwsbrief te kunnen verzenden, en ook informatie van de brands de merken / bedrijven waarvoor je belangstelling hebt getoond of je hebt aangemeld
  • Om interesseprofielen te kunnen aanmaken
  • Om je te attenderen op party's die je ook leuk zou kunnen vinden
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren, zoals pakketten met de benodigde producten voor de betreffende party, als je wordt uitgekozen om Host te zijn van een branded party
  • Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Brand Your Party analyseert jouw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
  • Voor statistische doeleinden

Hoe lang we gegevens bewaren

Brand Your Party zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij bewaren je gegevens zo lang je bij ons staat ingeschreven: onze bewaartermijn stopt bij het beëindigen van je registratie als gebruiker van onze website.

Delen met anderen

Brand Your Party zal je persoonsgegevens alleen bekend maken aan overheidsautoriteiten als dat wettelijk verplicht is, en deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst die je met Brand Your Party bent aangegaan door je aanmelding. Die derden zijn uitsluitend de merken ('brands') die een branded party waarvoor jij je hebt ingeschreven, mogelijk maken.

Daarnaast verstrekt Brand Your Party jouw persoonsgegevens alleen aan andere derden voor het toesturen van informatie over hun diensten en producten. Deze andere derden zijn uitsluitend de merken (‘brands’) waarvoor jij je hebt ingeschreven. Je gegevens worden onder meer gebruikt om je informatie te verstrekken, om je korting aan te bieden op bepaalde producten, om je uit te nodigen voor speciale gebeurtenissen, om interesseprofielen te kunnen aanmaken, onder meer via Facebook Targeted Audiences, en voor het toesturen – voornamelijk per email – van informatie over hun diensten en producten (direct marketing). Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Brand Your Party blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Je emailadres verstrekken we alleen nadat je daar bij je inschrijving nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Mocht je er bezwaar hebben tegen hebben dat Brand Your Party je interesses bijhoudt en je gerichte informatie laat toesturen, of je persoonsgegevens aan derden verstrekt, laat dat dan weten per email aan info@brandyourparty.nl.

In kaart brengen websitebezoek door middel van cookies

Brand Your Party gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Brand Your Party gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Verder doelen van het bijhouden van cookies zijn :

  • Het faciliteren van interactie met social media als Facebook, Twitter etc
  • Het technisch vergemakkelijken van de navigatie op een site
  • Het gebruikersvriendelijk maken van een site door het onthouden van logingegevens, de inhoud van het winkelwagentje, taalvoorkeuren etc.
  • Het analyseren van het gebruik van de website, bezoekersaantallen e.d. door Brand Your Party

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op onze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of sociale media-bedrijven. Ook worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben met Google een bewerkersovereenkomst gesloten, waarbij we 'gegevens delen' hebben uitgezet en waarbij een gedeelte van het IP-adres wordt gemaskeerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Brand Your Party wil jouw gegevens graag gebruiken om je over onze producten te informeren en indien van toepassing naar je mening te vragen. Uiteraard is je deelname volledig vrijwillig. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@brandyourparty.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. Brand Your Party zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij en opgenomen in het register van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Beveiliging

Brand Your Party neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@brandyourparty.nl. Brand Your Party heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals virusscanner en firewall
  • De gegevens worden bewaard op beveiligde servers, die alleen toegankelijk zijn voor de medewerkers van het hostingbedrijf waarmee Brand Your Party een overeenkomst heeft, Zmerce
  • In deze overeenkomst is opgenomen dat het hostingbedrijf de gegevens geheim houdt en alleen bewerkingen mag uitvoeren met toestemming van Brand Your Party
  • De gegevens blijven te allen tijde eigendom van Brand Your Party
  • Toegang tot het datacenter is alleen mogelijk meteen aanmeldcode via een onlineverbinding en identificatie bij binnenkomst van het datacenter
  • De servers draaien op een extra beveiligd besturingssysteem, dat extra maatregelen bevat ter voorkoming van inbraak
  • Alleen medewerkers van het hostingbedrijf hebben toegang tot de machines. Zowel fysiek als online
  • De fysieke kast waarin de servers staan zijn alleen door medewerkers van het hostingbedrijf te openen met een code die anderen niet hebben; ook de medewerkers van het datacentrum zijn niet in het bezit van de code
  • Beveiliging van de verbindingen naar de applicaties zijn beveiligd en worden geforceerd op een beveiligde verbinding met encryptie.
  • Applicaties die niet noodzakelijk beschikbaar zijn worden niet aan de buitenwereld getoond. De database met gegevens is alleen vanuit het interne netwerk te bereiken
  • Software updates worden wekelijks uitgevoerd. Beveiligingssoftware-updates op de dag waarop ze beschikbaar komen.
  • Wachtwoorden moeten minstens acht tekens lang zijn en zowel letters als cijfers bevatten. Het hostingbedrijf ziet erop toe dat bekende wachtwoorden worden voorkomen waarmee een notoir zwakke schakel in het beveiligingsproces wordt uitgeschakeld.

Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, neem dan contact op door een email te sturen naar info@brandyourparty.nl